Har I en svaghed for hygge og blomsterhaver? Så tag din ægtefælle, en veninde eller andre pensionister med i Hangaards have og nyd en dejlig kop kaffe og et stykke hjemmebag.

I Hangaards Have er der rig mulighed for at, opleve en masse smukke blomster, sommerfugle og meget mere.

Hvis I har gangbesvær og går med rollator eller andet, så er dette ikke en hindring - da vores have er handicapvenlig, så det skal i ikke tænke over.

I er velkomne til at tage en madpakke med i haven og nyde jeres frokost her, vi har både muligheder for at i kan sidde udenfor, men vi har også en kaffestue hvor i kan sidde, her kan der også købes kage og kaffe.

Oplevelser for pensionister i Hangaards Have

Kom og oplev vores 22.000m2 smukke blomster have, haven er så idyllisk og smuk og det helt perfekte sted til at nyde en lækker medbragt frokost, og generelt en hyggelig dag. Nyd en kop kaffe og vores smukke have med din ægtefælle, et familiemedlem eller bare en god ven. 

Besøgshave for pensionister i Skjern og omegn

Overvejer I at arrangere en bustur for pensionister til en besøgshave i Danmark? Så er Hangaards Have et rigtig godt bud for jer.

Vi har både parkering til busser, og haven er både handicapvenlig og i vil uden problemer kunne få en hel dag til at gå, med at gå rundt i haven og se på alle de smukke blomster, sommerfugle, fugle, og vores insekthotel samt vores labyrint med 1450 bøgetræer.

I kan selv medbringe snacks og andre lækkerier, og ellers er der rig mulighed for at købe noget lækkert hjemmebag og en kop kaffe.

Kig forbi Hangaards Have og få en smuk oplevelse.

I kan tjekke priserne her og åbningstider for parken her

 

Vi glæder os til at tage imod jer! :-)