Tag hele familien med på opdagelse i Hangaards Have

Trænger i til at komme ud og nyde naturen? eller ved i bare ikke lige hvad i skal bruge jeres dag på? 
Så tag børnene under armen og kør til Hangaards Have, og oplev denne smukke idylliske besøgshave fyldt med blomster, og smuk natur. 

I vil få en oplevelse udover det sædvanlige, og børnene vil elske det! 

Oplevelser for børn i Skjern og omegn 

Hvis dine børn, som så mange andre børn har grønne fingre og elsker naturen. Så er Hangaards Have er det idéelle sted at, tage din børn med hen for at gå i blomsterhaven, og se på alle vores smukke blomster, vores sommerfuglehave, insekthotel samt vores nye labyrint der er lavet af 1450 bøgetræer, her kan børnene få mange timer til at gå i løbet af dagen. 

Vi bestræber os på løbende at lave endnu flere oplevelser for børn i haven, så i kan få endnu mere glæde af jeres besøg i vores smukke have. Vi udvider hver sæson haven med flere forskellige og farverige blomster, så hvert år er der noget nyt at se. 

En speciel oplevelse for børn

En dag i Hangaards Have er en unik oplevelse for børnene, og i har rig mulighed for at bruge en hel dag i vores smukke have. 

I må meget gerne medbringe en madpakke og drikkelse som i kan nyde i haven i løbet af dagen mens børnene leger og nyder alle indtrykkene fra haven. 

Der er også altid mulighed for at købe noget hjemmelavet kage, sodavand og kaffe i vores kaffestue. 

I kan finde vores åbningstider for haven her