Vi hedder Diana og Dennis Klok, Dennis han arbejder som Entreprenør og jeg arbejder på et plejehjem. I 2011 flyttede vi med vores 3 drenge fra Holland til Danmark. Dennis og jeg var på husjagt i 2021, også fik vi ikke læst salgsannoncen korrekt, for vi anede ikke at der hørte en kæmpe stor have til huset.

Da vi så haven blev vi hurtigt enige om at vi skulle genåbne haven, og det gjorde vi så. 
Haven havde været lukket for besøgende i 9 år. Vi arbejder hårdt på at få haven til at se flot ud og har mange planer for de kommende år.

Om haven

Haven er 22.000m2 stor, og du kan blandt andet se de mange forskellige rhodondendron og azalea roser, clematis sorter, hortensia stauder, og sjældne træer. I 2021 begyndte vi at bygge en sommerfuglehave og et insekthotel. I haven er der mulighed for at, du kan nyde din medbragte frokost. Men du har også mulighed for at købe kaffe, te, sodavand og kage. 

I Januar 2022 er vi begyndt på, at lave en labyrint af 1450 bøgetræer. Og det er selvfølgelig meningen at den skal blive større og større, men det er muligt at bruge labyrinten imens den er under opbygning. Du er meget velkommen til at nyde de mange blomster, planter og sjældne træer i vores have. 

Vi håber at du får en rigtig god og behagelig oplevelse i vores have.

 

Læs mere om priserne her og læs mere om praktisk info her