Et godt læbælte er anlagt i tiden 1986 og til 2011 af havedesigner Anna Hangaard og hendes mand. Haven er bygget op over deres tanker og ideer om, hvordan man kan anlægge en have, hvor farvesammensætningerne er harmoniske, hvor plantevalget er unik for det vestjyske område og hvor haven alligevel er let at holde. For at opnå et godt resultat i haven har det været nødvendigt at starte med at opbygge et godt læbælte.

I løbet af et år er der tusindvis af pragtfulde øjeblikke i haven, hvoraf her blot skal nævnes nogle få.

Om foråret er der løgplanter der pryder haven, for derefter at glide godt sammen med rhododendron og azalea. Vi havde også godt forskellige clematis sorter, og de snoede sig op i de stedsegrønne træer og buske, som gav en dejlig efterblomstring i rhododendron bedene rundt om i haven, eller som blev brugt til bunddækkende planter. 

Sjældne træer og buske blomstrede i sommerens løb, roser i hundredvis, heraf rigtig mange historiske og engelske, til at forskønne øjeblikket og til at give inspiration til hvilke roser man evt. selv kunne tænke sig i haven derhjemme.

Hangaards Have har været lukket for offentligheden siden 2011, men i 2021 åbnede de nye ejere Diana og Dennis Klok haven igen. 

Læs mere om haven her